Ajankohtaista

Varaa aika fysioterapiaan tai hierontaan
Kirsi Bergdahl-Vanhanen
040 553 3082
Tuula Ylläsjärvi 040 724 5164

Fysioterapeutti Kirsi Bergdahl- Vanhasella on vastaanotto Helsingissä sekä Porvoossa Gammelbackan hyvinvointikeskuksessa. Kotikäynnit Helsingissä ja Porvoon aluella


Tarjoamme myös tinnitusta, asentohuimausta ja niska-kaularankaperäistä huimausta sekä purentaongelmia lievittävää fysioterapiaa.


Kevään 2022 liikunta- ja tanssiryhmien aikataulut on julkaistu! Aloitusajankohdat saattavat muuttua voimassa olevien koronasuositusten mukaan.Tervetuloa mukaan!


Teen ohjattuja lumikenkäretkiä lähimaastoon Itä-Helsingissä ja Paloheinässä. Jos haluat mennä omatoimisesti niin voit vuokrata meiltä lumikengät ryhmällesi.


 

Hyvän olon keskus on laillistettu fysikaalinen hoitolaitos. Tarjoamme fysikaalisia hoitoja, liikuntaryhmiä, melontakursseja ja ohjattuja patikointiretkiä.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta, osoitteessa Kangasvuokontie 5.
Fysioterapeutti Kirsi Bergdahl- Vanhasella on vastaanotto myös Porvoossa Gammelbackan hyvinvointikeskuksessa ja hän tekee kotikäyntejä Porvoon aluella

Olemme auki arkisin klo 9 - 18, sekä sopimuksen mukaan.

Kirsi Bergdahl-Vanhanen

Fysioterapeutti, fysioterapia, neurologinen fysioterapia, itämainen tanssi
gsm. 040 553 3082

Sähköposoite on muotoa etunimi.sukunimi@hyvanolonkeskus.fi

Tuula Ylläsjärvi

Fysioterapeutti, manipulatiivinen fysioterapia, (erik.) Maitland, streching, retkeily
gsm. 040 724 5164
Sähköposti: yllastuula(at)gmail.com

 

 

 

Tervetuloa!

Näytä kartta selaimessa,  Google Maps