Ajankohtaista

Varaa aika fysioterapiaan tai hierontaan
Kirsi Bergdahl-Vanhanen
040 553 3082
Tuula Ylläsjärvi 040 724 5164

Fysioterapeutti Kirsi Bergdahl- Vanhasella on vastaanotto Helsingissä sekä Porvoossa Gammelbackan hyvinvointikeskuksessa. Kotikäynnit Helsingissä ja Porvoon aluella


Tarjoamme myös tinnitusta, asentohuimausta ja niska-kaularankaperäistä huimausta sekä purentaongelmia lievittävää fysioterapiaa.


Kevään 2022 liikunta- ja tanssiryhmien aikataulut on julkaistu! Aloitusajankohdat saattavat muuttua voimassa olevien koronasuositusten mukaan.Tervetuloa mukaan!


Teen ohjattuja lumikenkäretkiä lähimaastoon Itä-Helsingissä ja Paloheinässä. Jos haluat mennä omatoimisesti niin voit vuokrata meiltä lumikengät ryhmällesi.


Kela järjestää vaikeavammaisille lääkinnällistä kuntoutusta, joka perustuu kuntoutujan hoidosta vastaavan julkisen terveydenhuollon yksikössä laadittuun kuntoutussuunnitelmaan. Kuntoutussuunnitelman perusteella Kela ilmoittaa myönnetyt terapiakerrat ja terapian keston.

Fysioterapia perustuu tähän henkilökohtaiseen kuntoutussuunnitelmaan ja sen tavoitteena on edistää ja ylläpitää kuntoutujan liikunta- ja toimintakykyä.


Osa-alueina ovat neurologiset sairaudet, tuki- ja liikuntaelinsairaudet sekä hengityselinsairaudet.

Vaikeavammaisten kuntoutusta koskeva standardi sekä terapiantoteutuskansio ovat esillä odotustilassa ja tarvittaessa mukana kotikäynneillä. Lisätietoja www.kela.fi

Kelan ja Hyvän Olon Keskuksen välillä on voimassa oleva sopimus vaikeavammaisten lääkinnällisen fysioterapian toteuttamisesta 31.12.2022 asti